Etib | duurzaam bouwen in beton

Duurzaam bouwen in beton

Voor de start van de bouwwerken wordt er een uitvoeringsplan opgemaakt, hierin worden alle details opgenomen (energiesteen, uitsparingen, doorvoeringen, eventuele ramen,…).
Na het uitzetten en uitgraven van de kelder wordt de vloerplaat in gewapend beton gegoten. De dikte van de vloer en de wapening is afhankelijk van de functie van het gebouw, de indeling van de kelder, de draagvastheid van de bodem en de waterdruk.

Daarna kunnen de wanden gestort worden, deze worden standaard uitgevoerd met EK-Fiber (een hoogwaardige kunststofvezel). Uitvoering met wapeningsnetten is ook mogelijk. De bouwheer kan tussen verschillende hoogtes kiezen voor de kelderwanden. Voor de dikte van de wanden kan er gekozen worden voor; 30cm, 35cm of 40cm.

CONCRETE BASE maakt steeds gebruik van systeembekisting met een garantie op waterdichtheid. Alle werken worden uitgevoerd volgens desbetreffende normen en voorschriften. Het beton wordt geleverd door een BENOR gekeurde betoncentrale.

Ontvangt u graag een offerte voor uw project?

Bezorg ons uw architectuurplan en wij contacteren u voor een afspraak.
Wil u graag één van onze leefkelders bekijken? Kom dan langs in één van onze kijkwoningen.

Werkwijze

Al meer dan 25 jaar is CONCRETE BASE de specialist in het uitvoeren van waterdichte betonkelders voor woningen, villa's, appartementen en industriële toepassingen.

Kijkwoningen

Mechelsesteenweg 1092
3020 Herent
Klik hier voor de openingsuren.

Stadsestraat 24A
2250 Olen
Klik hier voor de openingsuren.

Partners

Certificaten