Etib | duurzaam bouwen in beton

Kijkwoningen

Voor meer informatie over ons betonbouwsysteem en onze werkwijze staan wij u graag persoonlijk te woord in onze kijkwoning te Herent of Olen.
Vrij te bezoeken op zaterdag tussen 10u00 & 16u00. Zie onder voor exacte data.

Onze kijkwoningen zijn te bezoeken zonder afspraak.

REGISTREER u zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn tijdens uw bezoek aan onze kijkwoning.

Bezoek onze kijkwoningen

Kijkwoning Herent

Vrij te bezoeken

Oktober: zaterdag 28 oktober tussen 10u00 & 16u00

November: zaterdag 25 november tussen 10u00 & 16u00

Mechelsesteenweg 1092
3020 Herent

Op 24 maart 2018 openden we deze energie neutrale kijkwoning in Herent. Langs de drukke Mechelsesteenweg lonkt onze kubusvormige woning met schuine zijdes. De schuine zijden van het bouwperceel maakten het de architect niet gemakkelijk. Dankzij zijn doordachte aanpak en de vele mogelijkheden van beton slaagde hij er in om een compacte en eigentijdse woning te creëren met veel natuurlijk daglicht. Het daglicht dringt door tot ver in de kelder, waardoor de kelder als volwaardige leefruimte gebruikt kan worden. De betonconstructie maakt het ook mogelijk om met een grote zwevende constructie te werken in de linker zijgevel. Dit zorgt voor voldoende privacy op de bovenverdieping, ondanks het vele natuurlijk daglicht. Het karakter van de betonconstructie en de verschillende mogelijkheden zijn ook aan de binnenzijde van de woning zichtbaar. De allernieuwste technieken werden samengebracht op 3m² in een energiebox. Samen met een ver doorgedreven isolatie en de grote luchtdichtheid en thermische inertie van de betonwanden zorgt dit voor E-peil 8 en S-peil 23.

Kijkwoning Olen

Vrij te bezoeken

Oktober: /

November: zaterdag 4, 18 & 25 november tussen 10u00 & 16u00

Stadsestraat 24a
2250 Olen

3 jaar na onze energieneutrale kijkwoning te Herent realiseren wij een nieuw pareltje te Olen. Ons betonnen prefabsysteem is verder geoptimaliseerd en de woning is opnieuw energieneutraal. Verder werd een totaal ander design toegepast, samen met de nieuwste technieken. Al van op de afrit van de E313 in Herentals-Oost springt deze woning in het oog. Dit is te danken aan het atypsiche ontwerp en gebruik van beton en leien aan de gevel. Hiermee gaat CONCRETE HOUSE weer een stap verder in de moderne woningen. Deze energieneutrale woning heeft een E-peil van 5 en een S-peil van 25.

Onze kijkwoning geeft u alvast een goed beeld van hoe een betonwoning eruitziet.

Heeft u nog vragen na uw bezoek?

Al meer dan 25 jaar is CONCRETE BASE de specialist in het uitvoeren van waterdichte betonkelders voor woningen, villa's, appartementen en industriële toepassingen.

Kijkwoningen

Mechelsesteenweg 1092
3020 Herent
Klik hier voor de openingsuren.

Stadsestraat 24A
2250 Olen
Klik hier voor de openingsuren.

Partners

Certificaten